19 Αυγ 2010

Όταν οι θεωρίες συνωμοσίας, ΔΕΝ είναι προϊόντα φαντασίας!

 

 Πολλοί κατά καιρούς αντιδρούν έντονα στις δίαφορες θεωρίες συνομωσιολογίας υποστηρίζοντας ότι αυτες αποτελούν απλά απόψεις κάποιοων εφάνταστων ανθρώπων και δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Τι έχουμε να τους απαντήσουμε;
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε κάτι εξωφρενικά απίστευτο και όμως απόλυτα αληθινό όπως θα το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι.

Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το blog thebest.gr και είναι γραμμένο από την Ζάνα Αβράμη. Σε αυτό, αφού εξιστορεί την ιστορία των Illuminati - Πεφωτiσμένων, κάνει μία άκρως ενδιαφέρουσα επισήμανση. Δείτε το και μόνοι σας:

 " Το τάγμα των Πεφωτισμένων υποτίθεται ότι διαλύθηκε από την βαυαρική κυβέρνηση με το σκάνδαλο της αποκάλυψης τους και τις εκατοντάδες συλλήψεις το 1787. Τα ίχνη του Άνταμ Βαισχάουπτ από τότε χάθηκαν. Συνέχισε όμως να υπάρχει και αποτέλεσε την βάση της θεμελίωσης των Η.Π.Α, υιοθετώντας το σύμβολο των Πεφωτισμένων - την πυραμίδα με το μάτι στην κορυφή της, σύμβολο που συναντάμε παντού, ακόμα και στο δολάριο.

  Ένα άλλο σημαντικό σύμβολο για τους Πεφωτισμένους είναι ο αριθμός 13, όσα και τα σταδία της μυήσεως στο τάγμα. Ψάξτε να δείτε πόσες φορές συναντάμε τον αριθμό 13 σε ένα δολάριο; 13 βέλη, 13 φύλλα, 13 φτερά και τόσα αλλά.

  Οι Illuminati δουλεύουν για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου. Και να που τώρα το όνειρο τους κοντεύει να γίνει πραγματικότητα. Δεν το πιστεύετε; Τότε τι έχετε να πείτε για την φράση «NOVUS ORDO SECLORUM» η οποία σημαίνει «ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» και κατέχει την πιο υψηλή θέση στα «σλόγκαν» των Illuminati;

  Ακούγομαι ακόμα πιο παρανοϊκή, το ξέρω. Δοκιμάστε όμως το εξής:  γράψτε το illuminati ανάποδα – itanimulli. Βάλτε το www. μπροστά και .com πίσω, και δείτε αυτό που είδα και εγώ, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό:  αντί για www.illuminati.com  δοκιμάστε το ανάποδο δηλαδή www.itanimulli.com!
 Πληκτρολογείστε το και δείτε σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση οδηγεί! Ελάτε μετά να μιλήσουμε για την δική μου παράνοια!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: